ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ

Στο κίνητρο του Chairman’s Bonus το 3% των εσόδων σε παγκόσμιο επίπεδο θα κατανεμηθεί στους ηγέτες και στα μέλη που αναπτύσσουν την επιχείρηση τους, για να τους ανταμείψει για τη σκληρή εργασία και για την αφοσίωση τους.

Κερδίστε όλα τα επίπεδα 1, 2, ή 3 (ή και τα τρία) και γνωρίστε πως η Forever ανταμείβει όλα τα μέλη της με το καλύτερο πρόγραμμα αμοιβών! Θέλετε και άλλο bonus; Στο Global Rally θα απολαύσετε ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν εξωτικό προορισμό και θα παραλάβετε την επιταγή του Chiairman's Bonus. Καλύτερα δεν γίνεται από αυτό!

Chairman’s Bonus
ΧΡΗΜΑΤΑ

ΧΡΗΜΑΤΑ

Κάθε χρόνο οι νικητές του Cahirman's Bonus εισπράττουν επιταγές το σύνολο των οποίων υπερβαίνει τα $24 εκατομμύρια USD. Το ποσό από τις επιταγές αυτές, είναι επιπλέον από τα bonus που εισπράττουν κάθε μήνα 15 του μήνα τα μέλη μας.

ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙΣ

Η απονομή των επιταγών του Cahirman's Bonus στους νικητές γίνεται επί σκηνής μπροστά από χιλιάδες άτομα για να γιορτάσουν μαζί τους την επιτυχία.ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Περίοδος Κινήτρου: 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "FOREVER2DRIVE".
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
700 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ AND NON-MANAGER CASE CREDITS
150 ΝΕΑ CASE CREDITS
ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ MANAGER ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 600 CASE CREDITS Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CASE CREDITS ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ MANAGER, Η ΕΝΑΝ CHAIRMAN’S BONUS MANAGER ΤΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
600 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ AND NON-MANAGER CASE CREDITS
100 ΝΕΑ CASE CREDITS
3 CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΓΕΝΙΑΣ, ΚΑΘΕΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ 3
500 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ AND NON-MANAGER CASE CREDITS
100 NEW CASE CREDITS
6 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΓΕΝΙΑΣ, ΚΑΘΕΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχετε για να κερδίσετε τα κίνητρα, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική της εταιρείας.