Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ FOREVER

Aloe Barbadensis Miller. Μπορεί να είναι μεγάλο το όνομά της αλλά αξίζει να την γνωρίσετε. Υπάρχουν περίπου 400 είδη αλόης. Είναι όλα ζουμερά φυτά που βρίσκονται σε ξηρές περιοχές σε όλον τον κόσμο. Το καθένα είναι ωφέλιμο με τον τρόπο του...
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

Η Αλόη της Forever μεγαλώνει στις φυτείες μας στην Δομινικανή Δημοκρατία και στο Τέξας. Η Αλόη της Forever καλλιεργείται προσεχτικά, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα της. Η Αλόη Βέρα έχει υμνηθεί για τις φυσικά καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Καλλιεργώντας Αλόη με φροντίδα στις καλύτερες συνθήκες και ιδανικό κλίμα σου εγγυάται το καλύτερο προϊόν. Από το φυτό στο προϊόν για εσάς!

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ

Δομηνικανή Δημοκρατία

Ανακαλύψτε 26,000 στρέμματα φυτείες Αλόης της Forever στην όμορφη Δομινικανή Δημοκρατία- τις μεγαλύτερες στο κόσμο! Με την τέλεια ισορροπία ήλιου, ιδανικής θερμοκρασίας και υγρασίας, μεγαλώνουμε με ποιότητα τα φυτά της Αλόης. Στην Δομινικανή Δημοκρατία, έχουμε παραπάνω από 50 εκατομμύρια φυτά Αλόης και συλλέγουμε πάνω από περίπου 500 τόνους Αλόης την εβδομάδα!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ

Ντόπιοι Αγρότες

Στην Forever Living Products έχουμε καλλιεργήσει τη νοοτροπία της επιτυχίας, η οποία βασίζεται στη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που συμβάλουν για να γίνει εφικτό.Απασχολούμε ντόπιους αγρότες, παρέχοντάς τους άριστες συνθήκες εργασίας. Η σταθερή εργασία και ο σταθερός μισθός είναι συχνά ο λόγος που οι άνθρωποι σε άλλες πόλεις ζηλεύουν τους εργαζόμενους αυτούς.