Πετάξτε σαν αετοί: Eagle Manager's Retreat 2020

#EMR20 – Διαλέξτε ανάμεσα σε δύο υπέροχους προορισμούς!


Εσείς διαλέγετε τον επόμενο προορισμό σας για το επόμενο Eagle Manager’s Retreat! Μπορείτε να ταξιδέψετε είτε στην Pattaya, της Ταϋλάνδης ή να διαλέξετε να πάτε κρουαζιέρα στις Μπαχάμες.


Το EMR είναι μία μοναδική στο είδος της εμπειρία που προάγει αποκλειστική εκπαίδευση, έμπνευση, δικτύωση και άφθονο χρόνο για χαλάρωση, εξερεύνηση και κοινές εμπειρίες μαζί με FBO από όλο τον κόσμο!. Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε; Να μελετήσετε τις προϋποθέσεις του κινήτρου του Eagle Manager βάζοντας στόχο να τις εκπληρώσετε.


Pattaya: Μία ζωντανή, παραθαλάσσια πόλη, γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της που ικανοποιούν κάθε γούστο. Η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ καθώς δεν υπάρχουν απαγορευτικές ώρες. Ατελείωτες μέρες στην παραλία και μια νυχτερινή ζωή που δεν σταματά μέχρι να ανατείλει ξανά ο ήλιος.


Bahamas: Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα κρουαζιερόπλοιο σε ένα τροπικό παράδεισο; Πετύχετε τις προϋποθέσεις του Eagle Manager και κερδίστε μοναδική εκπαίδευση αλλά και χρόνο να χαλαρώνετε στον ήλιο, απολαμβάνωντας το τροπικό vibe!


Δύο υπέροχοι προορισμοί. Δύο μοναδικές ευκαιρίες να δείτε τον κόσμο.


Οι εκδηλώσεις μας είναι ο παλμός της Forever. Εάν ποτέ ως τώρα δεν έχετε πετύχει το Eagle Manager’s Retreat, κερδίστε το φέτος!


Απολαύστε ένα από τα Eagle Manager’s Retreat, το 2018 στο Phoenix της Arizona. 

Related Products